fbpx

Årets siste torsdagsundervisning

Da dere, da har vi snart kommet til veis ende for høstsemesteret 2019. De fleste klassene har nå gjort siste finpuss på visningen sin (alt er jo «work in progress» så det trenger jo ikke være sølvpuss akkurat;-) og på søndag blir det en heidundrende dansefest. Det er jeg sikker på!

Sist søndag, 1.des, ble ny klasseplan for vårsemesteret 2020 lagt ut på våre nettsider, og førstkommende søndag, 8.des, har alle nåværende elever avmeldingsfrist. Så dersom du, eller noen du kjenner, sikler på en plass på en av våre klasser er det et glimrende tidspunkt nå for å sende inn en påmelding. De påmeldingene vi mottar før jul er 99 % sikre på å få en plass hos oss. Noen av våre klasser har etterhvert blitt veldig «populære», og jeg kan garantere at flere klasser vil være fulle ved oppstart av vårsemesteret 25.januar.

I tillegg til en ekstra hip hop 1-klasse gjør vi også et forsøk på å få i gang hip hop for voksne i vår. Det har innimellom vært etterspørsel etter det og Irlin har flere slike klasser rundt om i Oslo som er godt besøkte. Så nå håper vi at Ekeberg/Østensjø/Nordstrand-folka kjenner sin besøkstid og melder seg på. Må da være mange rundt her som vil være like kul som Irlin, tenker jeg;-) Dream Big!


Categories: Dancespace