fbpx

Første vårsemesteruke overstått med glans

Nå er vi på gli dere. Tidligere og nye elever gir alt i klassene og pedagogene er virkelig fulle av gnist. Jeg er så stolte av Dancespace-teamet, de leverer helt ut av en annen verden. Og det er bare ubeskrivelig deilig å ha overstått den første uken og å kunne kjenne på å være godt i gang. Det er alltid litt ståkete i starten, med nervøse barn, ungdom, foreldre og pedagoger. Noen er varme i trøya fra tidligere semester mens andre føler seg ferske og litt mer usikker. Men allerede etter en uke (og 3 dager) begynner vi å finne flyten alle sammen. Og det er så fint å se!

Idag har jeg blant annet vært innom Dancespace i Ås, og der må jeg bare si at det høye nivået på Ballett ungdom/voksne overrasket meg veldig. Og, de begynner endelig å bli litt flere. En herlig, liten, men flott klasse av Kristine fikk jeg med meg der, men søt ballettmusikk fra Disney og en pedagog som stråler av imøtekommenhet, varme og godhet. Makes me so proud to be a Dancespacer!

Vi har ennå mange ledige plasser i Ås, så det er bare å sjekke nettsiden vår for om noen frister der. Også ved Dancespace i Oslo er det en del ledige plasser, spesielt for de minste og for de største. Irlin kom veldig godt igang med Hip hop for voksne i Oslo sist torsdag og ryktet sier at de hadde det sykt gøy. Men de har plass til flere, så der er det bare å troppe opp. Be brave, Dream big!


Categories: Dancespace