fbpx

Forestillingsplanlegging og allerede snart vinterferie

Når vi endelig har funnet fin flyt her så er det plutselig veldig snart tid for ferie igjen, vinterferien står og banker på døra og i uke 8 er vi stengt både i Oslo og i Ås. Men, pedagogene har fått tildelt tema og tittel på eventyr-forestillingen, så jeg tipper de har nok å henge fingrene i (eller rettere sagt armer og bein) neste uke også. Vi gleder oss stort til å røpe en del hemmeligheter i uke 9 og jeg hører fra gangen her at det er mange spente elever som gleder seg til å høre hva de skal presentere.

Sist uke danset Irlin, som underviser i Hip hop og Girlystyle hos oss, for en av deltagerne i Melodi Grand Prix. De gikk jo selvfølgelig videre til finalen, så da blir Irlin på TV´n å se denne helgen også. Bakdelen av å ha så dyktige dansere og pedagoger i jobb er jo da at de må få muligheten til å stå på scenen når de skal, og da blir det dessverre vikar i Irlin sine klasser torsdag og fredag denne uken. Men vi har forståelse for at disse sceneshowene ikke lager seg selv, ønsker Irlin lykke til og koser oss med Amelie i mellomtiden.

God vinterferie til de som skal ha det når den tid kommer. Dream Big!


Categories: Dancespace