Forestillingsplanlegging og allerede snart vinterferie

Når vi endelig har funnet fin flyt her så er det plutselig veldig snart tid for ferie igjen, vinterferien står og banker på døra og i uke 8 er vi stengt både i Oslo og i Ås. Men, pedagogene har fått tildelt tema og tittel på eventyr-forestillingen, så jeg tipper de har nok å henge fingrene i (eller rettere sagt armer og bein) neste uke også. Vi gleder oss stort til å røpe en del hemmeligheter i uke 9 og jeg hører fra gangen her at det er mange spente elever som gleder seg til å høre hva de skal presentere.

Sist uke danset Irlin, som underviser i Hip hop og Girlystyle hos oss, for en av deltagerne i Melodi Grand Prix. De gikk jo selvfølgelig videre til finalen, så da blir Irlin på TV´n å se denne helgen også. Bakdelen av å ha så dyktige dansere og pedagoger i jobb er jo da at de må få muligheten til å stå på scenen når de skal, og da blir det dessverre vikar i Irlin sine klasser torsdag og fredag denne uken. Men vi har forståelse for at disse sceneshowene ikke lager seg selv, ønsker Irlin lykke til og koser oss med Amelie i mellomtiden.

God vinterferie til de som skal ha det når den tid kommer. Dream Big!


Categories: Dancespace