fbpx

The greatest showman og Partytime

Nå er katta endelig utav sekken, har følt meg helt sprekkeferdig etter å røpe denne hemmeligheten i år faktisk. Barnedans og ballett-klassene ved Dancespace i Oslo og Ås skal sette opp The greatest showman 6-7.juni på Riksscenen ved Schausplass Grynerløkka. Og alle de andre klassene hos oss skal presentere tema-forestillingen Partytime. Dette blir så gøy det!!! The greatest showman er fra filmens side stappfull av helt utrolig nydelig musikk og det kommer til å bli en vanvittig stemningsfull og rørende forestilling. Partytime er et stort hav i avstand fra tema-forestillingene vi har presentert de siste årene, og nå er det duket for ordentlig feststemning både på scenen og i salen. Denne gangen blir det naturlig nok mindre tårer og mere latter og store smil. Vi gleder oss helt sykt til dette her, både innstuderingsperioden som allerede er igang i enkelte klasser og forestillingshelgen i starten av juni!

Nevner også at The Show som skal spillet i Tårnet Kulturarena førstkommende lørdag innstuderes i våre lokaler i Oslo denne uken. Studio-utnyttelsen er strukket til ytterpunktet av det vi kan tåle denne uken og det vil derfor være litt mer kaotiske tilstander i vår Ryen-avdeling, men det er altså kun denne uken. Det vaskes og støvsuges hver dag, men med så stor pågang blir det likevel litt ruskete rundt omkring i løpet av dagen. Hold ut! Neste uke er vi «on fleek» igjen;-)

Legger ved noen bilder fra fjorårets Mary Poppins, sweet memories. Dream Big!

Photocreds: Tanja Steen Flaaten


Categories: Dancespace