fbpx

Bakgårdsfester, semesteravslutning, sommer kommer

Jippi!

Det nærmer seg sommer og litt etter litt får vi mer normale tider i Norge. De aller fleste av våre elever ved Dancespace er tilbake som normalt nå, vi rakk det så vidt før semesteret må avsluttes. Som et symbol på at livet kommer tilbake til normalen skal bloggen også oppdateres ukentlig utover sommeren. Please les min pjatt om dans og yoga, løst og fast, og livet generelt..

Nå virker det å være klart at Norge åpner for arrangementer for opptil 200 pers mandag 15.juni. Det er akkurat i tide for at vi kan gjennomføre verdige avslutninger for elever og foresatte dette semesteret.

Siste semesteruke 15-19.juni håper vi at alle elevene stiller. Da rigger vi til bakgårdsfester på parkeringsplassen på baksiden av bygget i Oluf Onsums vei 9, elevene fra hver klasse får vist frem litt av det de har jobbet med dette semesteret og foresatte/familie kan komme og se, klappe, juble og heie dem frem. SAAL Foodtruck (som vi også samarbeidet med under julevisningene 2019) kommer og kan tilby mat og drikke i form av pizzavarianter, brus og kaffe. Jeg anbefaler dere alle å benytte dere av tilbudet og legge inn en foodtruck-middag den uken.

Vi håper på strålende solskinn og høy stemning som kan lette eventuelle lave skyer! Værmeldingen lover veldig bra for sterk partyfaktor så langt. Her må man som ved bakgårdsfester flest gjerne ta med egen klappstol;-)

Break/popping 2, break/popping 1, moderne 1 og moderne 2 møtes til bakgårdsfest 15.juni kl 17.00
Jazz 1 mandag, jazz 4 mandag, moderne 3 og ballett 5 møtes til bakgårdsfest 15.junikl 18.30

Hip hop 3 tirsdag, hip hop 1 tirsdag, commercial 1, ballett 2 og jazz 2 tirsdag møtes til bakgårdsfest 16.juni kl 17.00
Commercial 2, jazz 4 tirsdag, ballett 3 og jazz 3 tirsdag møtes til bakgårdsfest 16.junikl 18.30

Ballett 4, point, jazz 3 onsdag, barnedans onsdag og jazz forberedende onsdag møtes til bakgårdsfest 17.juni kl 17.00
Jazz 5, company, ballett forberedende og jazz voksne møtes til bakgårdsfest 17.juni kl 18.30

Hip hop 2, jazz 2 torsdag, ballett 1, jazz 1 torsdag og barnedans torsdag møtes til bakgårdsfest 18.juni kl 17.00
Hip hop 4, hip hop voksne, ballett 6, jazz 6 og jazz forberedende torsdag møtes til bakgårdsfest 18.juni kl 18.30

Jr.company, hip hop 3 fredag, hip hop 1 fredag, girlystyle og alle elevene våre fra Ås møtes til bakgårdsfest 19.juni kl 17.30

Vel møtt til en hel uke med forrykende dansefest!


Categories: Dancespace