fbpx

Takk for våren 2020, på gjensyn høsten 2020

Først av alt, tusen takk til tidligere elever og foresatte som lagde knakende god stemning under bakgårdsfestene siste vårsemesteruke. Det ble en magisk avslutning på et ellers kronglete danse-halvår.

Vi har også hold avslutning for den første av to sommerskoler, den ble avholdt på Ekeberg Camping og ved fantastisk hjelp av løsningsorienterte Arne der så ble det en herlig fest. Nå gjenstår kun avslutningen for den siste uka med sommerskole hos oss, og den finner sted i Dancespace sine lokaler førstkommende torsdag kl 16.00. Det tror jeg blir veldig bra!

Avmeldinsfristen har nå gått ut for vel en uke siden, jeg har registrert alle avmeldinger, lagt til nye elever på de ledige plassene og gjort alle endringer som dere har meldt inn som ønskelige. Tidligere og nye elever kan nå gå inn på Min side nederst i alle mailer fra oss og sjekke at dere er satt opp på det dere har meldt dere på. På Min side vil dere også til enhver tid finne alle fellesmailer som er sendt ut fra Dancespace til dere (i tilfelle dere har på følelsen at info har gått tapt).

Høstsemesteret starter i uke 34, mandag 17.august. Det er en uke tidligere enn vanlig, dette for å igjen gi litt ekstra til de av dere som har vært så positive og supre under et mangelfullt vårsemester. The greatest showman og Showtime forestillingene vi startet innstudering til i vår skal opp på scenen så snart som over hode mulig, vi håper på høstmånedene men tror i alle fall det vil la seg gjøre i desember.

For å gjøre høstsemesteret litt mer gjennomførbart i det tilfelle at smittevernsreglene strammes inn igjen tar vi inn litt færre elever pr klasse nå enn vanlig. Det medfører at noen klasser allerede er fulle mens andre ennå har ledige plasser. Og som alltid oppfordrer jeg til å spre det glade dansebudskap til alle rundt dere.

Jr.CompanY og Dancespace CompanY har ny runde med auditions i august. Alle stiller på lik linje, så man må dukke opp på audition om man vil ha plass enten man har vært med før eller ikke. Datoen for audition er lørdag 15.august. Jr.CompanY kl 10.00-13.00og Dancespace CompanY kl 13.30-16.30. Elevene vil motta svar med begrunnelse rett etter audition er ferdig i år. Kompaniene ved Dancespace egner seg kun for de som ønsker å satse 100% på dansen ved siden av skolen. Man må danse minst to klasser i tillegg til kompani-klassen på 90 min hver uke. Kompaniene våre er vårt ansikt utad og dette er viktig å ta i betraktning om man vurderer å søke for å bli med.

Jeg er tilgjengelig på mail (og delvis på telefon) inntil fredag denne uken (les 3.juli), deretter vil jeg kun være sporadisk på jobb. Jeg gleder meg veldig til å starte høstsemesteret med dere på blanke ark. Nå håper jeg alle vil samle sammen litt vitamin D og overskudd i noen uker før vi ses igjen.

Ønsker dere en riktig god sommer!


Categories: Dancespace