fbpx

Nytt semester starter 17.august

Siste dag i juli er her. Selv om august også selvfølgelig er en sommermåned, så er jeg godt igang med å forberede høsten ved Dancespace. Våren ble rar, men jeg håper og tror at høsten vil bli mye bedre. Kanskje tilnærmet normal for oss Dancespacere.

Vi vil gjerne bli flere, og selv om vi tar inn færre elever på klassene dette neste semesteret er det ennå ledige plasser på noen av våre danseklasser og alle våre yoga klasser. På dancespace.no kan man se klasseplanen for våre studioer i Oslo og i Ås og melde seg på via vårt påmeldingsskjema der for å sikre seg en plass. Alle nye elever har mulighet til å melde seg av etter første klasse dersom det ikke faller i smak, så her burde terskelen for å prøve være lav. Kom og bli med inn i varmen hos oss davel!

Våre fantastiske pedagoger er også i gang med forberedelsene til nytt semester. Vi satser på å kunne få lov å sette opp forestillinger igjen innen julen er over oss og vi planlegger alle for å ta høyde for både det ene og det andre. Våren vi har lagt bak oss beviste vi som jobber med Dancespace at vi virkelig gjør alt i vår makt for å kunne levere til våre elever, helt opp til det som til en hvert tid er forsvarlig og tillatt.

Som kunde ved Dancespace kan du føle deg trygg på at vi gjør vår aller beste for deg. Dream Big!


Categories: Dancespace