fbpx

Audition-time

15.august var det duket for 2 nye auditions ved Dancespace, først for Jr.CompanY og så for Dancespace CompanY. Oppmøtet var godt og innsatsen var enda bedre. Tusen takk til alle som ga alt for en plass i våre kompanier. En ekstra takk til de som ikke nådde helt opp denne gangen, vi håper så veldig at dere orker å gi det en ny sjanse neste år. Det er alltid veldig vanskelig å velge ut hvem som kommer med i kompaniene våre. Nivået var veldig jevnt og det er tydelig at det er både mye talent og mye stå på-vilje å ta av blandet Dancespace sine elever. Som en av fire i panelet sitter jeg likevel igjen med inntrykket av at alle hadde en fin opplevelse hos oss lørdag, både de på gulvet og vi foran lærte masse og stemningen var veldig fin. At man blir lei seg når man får nei er jo selvsagt, det har jeg opplevd selv nok mange ganger til å vite. Men mot og tapperhet var det mye av i våre lokaler, jeg er både imponert og stolt av hele gjengen.

Vi skal etterhvert poste hvem som kom med i de to kompaniene våre, så «stay tuned» på sosiale medier…


Categories: Dancespace