fbpx

Kulturlivet skal overleve, selv om vi må overlevere

Da covid-19 inntraff i vår var våre elever veldig godt igang med å innstudere forestillinger som vi skulle fremføre på Riksscenen i juni. Dette ble jo dessverre ikke noe av og koreografiene, både de som var ferdige og halvferdige, ble lagt på is. Det er jo uansett, covid-19 situasjon eller ikke, ikke mulig å sette opp nøyaktig det samme nå som elever har slutta og begynt og bytta osv. Og pga korona må jo oppsettet på forestillinger nå se helt annerledes ut. Teateret vi vanligvis bruker tar nå kun 70 i salen av gangen, i motsetning til 300 vanligvis. Bak scenen kan elever i samme klasse være nære hverandre, men klasser må holdes avskilt fra hverandre. Og om man har 70 elever med i hver oppsetning må hver oppsetning kjøres to ganger for at alle skal få vist seg frem for begge sine foreldre.

Men dette skal vi klare!!! Vi gir oss ALDRI! Kulturlivet skal overleve, selv om vi må overlevere.

Når vi får gjort noen endringer vil The greatest showman settes sammen med ballett 1 til 6. Barnedans og ballett forberedende vil få et eget opplegg. Forestillingen Partytime vil deles opp i 6 forskjellige oppsetninger, og alt vil fremføres to ganger. Jadda! Datoene er satt 22-24.november

Å trene dans uten å få satt sine bein på scena er som å trene fotball uten at det noen gang skal bli en kamp. Det bare går ikke det. Scenen, here we come! Dream Bigger!!!


Categories: Dancespace