fbpx

Fordeler av å være en Dancespace-mom (eller dad)

Når man har barn blir man automatisk på ett eller annet tidspunkt i livet i hente-bringe-tjenesten. Logistikken er ofte vanskelig å få til å gå opp og har man flere barn med flere aktiviteter kan ettermiddagene rett og slett bli hesblesende for de voksne. Som barn og ungdom tilbrakte jeg selv 10-15 timer i uka på et dansestudio, og at det var nettopp denne hobbyen jeg valgte vet jeg at mine foreldre satte pris på. Her ramser jeg opp bare noen av fordelene for foreldre som har barn ved Dancespace.

Dancespace er ikke dugnadsbasert. Foreldre må derfor ikke stille som hjelpetrener eller oppmann, de må ikke selge lodd, julekaker eller toalett- og tørkerull, de må ikke bringe kake til 17.mai eller selge vafler og kaffe i en kald treningshall i helgene.

Ved Dancespace har vi profesjonelle pedagoger som underviser barna. Dette gjør de best uten innblanding fra foreldre, og mor eller far som leverer får dermed 45/60 min til egen disposisjon for å jobbe litt, lese en bok eller runde Netflix-serien som var superspennende like før sengetid kvelden før. Vi ser stadig vekk at noen lukker øynene litt i våre vente-lokaler og tar seg en sårt tiltrengt hvil.

Akkurat nå er Dancespace, som resten av verden, i delvis unntakstilstand og vi har derfor litt dårligere kapasitet i våre vente-områder. Men, til vanlig får man både tilgang til Internett hos oss og gratis te og kaffe mens man venter på sine små stjerner.

Nå som høsten er over oss og vinteren truer føler jeg meg ekstra fornøyd med at jeg leverer min håpefulle på dans 3 dager i uken, mens pappaen stiller ute langs gressmatta den dagen det skal trenes fotball. Jeg bytter gladelig 3 mot 1 så lenge jeg kan holde meg tørr og varm, og her vet jeg at jeg har ganske mange Dancespace-moms med meg.

Helt til slutt, ja det koster litt å gå på Dancespace. Men andre idretter koster også, og når det kommer til dans og yoga er det virkelig minimalt med utstyr som skal til. Til forskjell fra både ski og hockey kommer du hos oss langt med en utvasket tights eller strømpebukse og en litt hullete singlet eller genser. Faktisk, i dansens verden er det nesten mere hipt jo mer slitt og hullete det er…

Bli en del av Dancespace, if you know what´s good for you;-) Dream Bigger!


Categories: Dancespace