fbpx

Happy Thanksgiving, 4 ting vi er takknemlige for idag.

Hei fra bloggen igjen. Det er siden sist ikke mye nytt å rapportere. Byrådslederen i Oslo forlenget de kommunale tiltakene i ytterligere 2 uker idag, og det betyr at vi ved Dancespace fortsetter å undervise de under 13 år som før, klasser med elever over 13 år i Oslo streames også live og 6 av våre klasser går som ute-klasser i innkjørselen min. I Ås streames klassene med elever over 20 år live, der får ungdommene ennå møte til undervisning. Vårt semester strekker seg til 12.12.2020, så da vet vi at dette blir normen ut høstsemesteret.

Det er Thanksgiving idag, og fordi dette er en «høytid» helt på tvers av religioner er dette min favoritt-høytid over alle. Den handler om å sette pris på de vi har rundt oss og å gi vår takk til alt det vi har å være takknemlige for. Og det er jo egentlig veldig mye, selv om jeg skal innrømme at jeg personlig sliter mer i år med dette enn hva jeg vanligvis gjør. I´m only human..
1. Vi bor i Norge, om vi permitteres eller mister jobben har vi likevel tak over hode og mat å spise.
2. I år har vi reddet mange fra å bli syke, og når 2020 nå nærmer seg slutten har langt færre dødd i Norge enn de foregående årene (om dette er et sunnhetstegn under en pandemi kan selvfølgelig diskuteres).
3. Ved Dancespace er vi veldig takknemlige for at det så langt ikke har oppstått situasjoner hvor noen klasse hos oss har måttet gå i karantene.
4. De meget hardtarbeidende ungdommene som danser hos oss har tatt tapet av forestillinger i år på en utmerket måte, og når de samles for å danse utenfor hos meg på kalde kvelder nå er de alle veldig takknemlige for at vi fremdeles kan møtes på denne måten. De sosialisere med avstand, de får frisk luft og de får ikke minst utløp for følelser gjennom dans og bevegelse.


Categories: Dancespace