fbpx

Dette er Dancespace, dette er oss!

Vi var fast bestemte på å sette opp forestillinger i 2020. Vi ga det 4 forsøk, vi tilpasset opplegget, bretta opp ermene, gjorde alle forberedelsene fire ganger og hadde troen på at det skulle gå hver gang. Men det gikk likevel ikke…

Da vi til slutt måtte innse det, ville vi så gjerne likevel kunne vise elevene, foreldrene, familiene og rett og slett hele samfunnet hva det hele dreier seg om for oss ved Dancespace. Derfor lagde vi denne videoen, en liten mini-dokumentar om hva som er essensen og sjela ved Dancespace. Jeg håper du vil se den, jeg håper du vil dele den med de rundt deg og jeg håper den vil gi glede, håp og inspirasjon.

Synes den ble så himla fin jeg. Og den forteller historien om Dancespace akkurat slik som jeg ser den. Takk for at du så på. Dream Bigger!!!

Sjekk ut vår klasseplan


Categories: Dancespace