fbpx

To dager til juleferie ved Dancespace, Her kommer vinteren

Hei bloggen. Denne uken er det om mulig enda mer fullt kjør enn vanlig ved Dancespace. I tillegg til vanlig undervisning, live-streaming og ute-undervisning for de over 13 år driver alle klassene fra Barnedans til nivå 1 med «15 minutts of fame» utenfor våre studio på Ryen. På slutten av hver klasse går de denne uken ut og danser for foreldrene på parkeringsplassen og elevene mottar diplom og en liten pepperkake som premie for meget god innsats gjennom høsten 2020.

Jr.CompanY har imorgen sin siste ute-klasse utenfor hos meg, de har danset ute i kulden i snart fire uker nå for å kunne holde sammen som en gruppe på tross av at noen er under og noen over 13 år. For ett par uke siden tok klassen turen gjennom skogen for å filme og lage litt julestemning. Vi lagde flere innspillinger den dagen, men her får dere en liten bit av resultatet. Jr.CompanY presenterer for deg «Her kommer vinteren» God fornøyelse!

Dream Bigger!


Categories: Dancespace