fbpx

Gledelig jul fra Dancespace

Da var det endelig jula her. Vi har vel aldri kollektivt vært så fornøyd med å bli ferdig med et år som vi er denne gangen. Jeg ønsker dere alle en helt fantastisk, fredelig og nydelig julefeiring sånn på tampen av 2020, det har alle virkelig fortjent!

De siste fire ukene ble jo ikke som planlagt dette semesteret heller. Jeg takker alle som ble rammet av innstramningene for tålmodigheten, og jeg vil samtidig klappe både pedagoger og meg selv på skulderen for godt gjennomført semester på tross av dette. Til min viten finnes det ikke andre studioer i nær omkrets som har strukket seg så langt for å levere som vi ved Dancespace har. Her kommer et lite potpurri, et sammendrag fra de 6 klassene som ble avholdt ute i min oppkjørsel de siste fire ukene av semesteret.

Uteundervisning

Ha det 2020, ses aldri. Nå gjelder det å Dream Bigger for 2021 som gjelder!


Categories: Dancespace