fbpx

Velkommen til 2021, nye muligheter ved Dancespace

Vi har lagt 2020 bak oss. Dette nye året, 2021 kan bare bli bedre. Vi har et lite stykke igjen å gå, men som Erna sa i nyttårstalen; Vår dag kommer snart. Om vi ikke ser fremover nå, håper og tror på bedring, så blir vi gale alle som en. Så jeg velger, nok en gang, å ha troa på bedring.

Og hva er det så jeg tror kommer nå? Jo, som Vanessa Rudjord spådde i podkasten idag, tror jeg også det kommer en helt fantastisk fin tid. Vi skal samles, vi skal gå i teater, vi skal ut på restauranter, vi skal danse på nattklubb, vi skal pynte oss og være dekadente, og vi skal ose av selvtillit, kose oss og være tilfredse.

Og vi ved Dancespace, vi skal være med dere i denne nye epoken. For du skal ikke lenger strebe etter nøkternhet, skryte over hvor mye tid du har tilbringt i skog og mark, hvor mye hjemmebakt du har i fryseren, at alle klærne til barna er hjemmestrikka eller at du har har lagt ned 4 beinharde og tøffe treningsøkter denne uka. Nei, du skal leve livet, få alt du kan ut av hver dag, du skal ha det gøy og være sabla fornøyd med det. Og når du skal trene, da skal du danse, du skal la musikken rive deg med og det skal ikke føles som trening eller slit i ett eneste sekund. Du skal ha det gøy, og bi-effekten er god fysisk form.

Vi ved Dancespace har en følelse av at mange voksne har sagt opp sine støttemedlemskap på treningsenteret. Vi tror uansett at de fleste voksne får mer ut av sosial trening som er gøy hvor man får oppfølging og vet at et menneske står og venter på deg til et gitt tidspunkt. Å kunne trene når som helst er i prinsippet gull det, men hva om man kjenner at det egentlig aldri passer helt… Har noen kjent på det kanskje?

Vi har derfor satt opp en rekke klasser for voksne dette semesteret, så nå er det mulig for alle å hive seg med i dansen og få trent uten at det føles som et pes i det hele tatt. Våre klasser for voksne er nå; ballett mandager, dancersice tirsdager, moderne tirsdager, jazz onsdager, hip hop fredager og vinyasa yoga mandager og torsdager. Det er gratis å prøve, du har ingenting å tape, kanskje finner du noe som gjør positiv endring både enkelt og varig. Og, når du omsider får gå på nattklubb igjen, da har du alle moves liggende klar;-)

Det har aldri vært mer passende å si; Dream Bigger!!!


Categories: Dancespace