fbpx

Nå starter vi, sakte men sikkert

Ikke helt etter planen, men for veldig mange, ikke så langt unna heller. Førstkommende lørdag 23.januar er vi i gang med første klasse ved Dancespace vårsemesteret 2021. Dessverre er det ennå sånne smittevernstiltak i Oslo at ikke alle kan få starte nå, frustrasjonen er til å ta og føle på for alle som må vente. Men ingenting er avlyst, semesteret skal bli fullkommet for alle og alle planlagte klasser skal gjennomføres før sommeren, de over 13 år må bare ha enda litt mer tålmodighet. 29 av totalt 48 klasser begynner til uken, det er neimen ikke værst!

De fleste av oss er drittleie tiltak nå. Noen av oss, kan vel egentlig bare snakke for meg selv, er dypt uenig i håndteringen også. Det må være lov! Men vi har ikke annet valg enn å forholde oss til lovgivningen her til lands. Keep dreaming big!


Categories: Dancespace