fbpx

Takknemlig for fine folk

Ved Dancespace er vi heldige og har vanvittig mange snille, flotte, gode elever, og foresatte. Vi ønsker å ivareta disse så godt som overhode mulig i disse vanskelige tider, og det er så utrolig hyggelig med fine tilbakemeldinger fra både elever og foresatte på jobben vi legger ned i dette. Veldig mange har mer enn nok med seg selv og sine gjennom usikre dager hvor planer blir snudd oppned hele tiden, dette vet vi, og da synes jeg det er ekstra beundringsverdig at flere av dere fine folk orker å sende en «tommel opp», «kudos», «godt jobbet» til oss ved Dancespace. Ved flere anledning har jeg, når vi blir presentert med ytterligere innstramninger og nedstengninger, fått meldinger fra ungdommene ved Dancespace. De skriver at de vet at dette er tøft for meg, de heier og backer og tenker på meg og setter pris på at jeg gjør så godt jeg kan. Det synes jeg er veldig rørende. Det er jo tross alt disse elevene som blir frarøvet noe veldig viktig fra livene sine. Det er hos de offeret er størst.

Noen foreldre velger jo også å kun se hva sitt eget barn mister, noen velger å ikke være med å støtte Dancespace eller lokalsamfunnet som sådan gjennom pandemien, noen vil ikke godta alternative løsninger uansett hvor langt vi strekker oss eller hvor raske vi er på labben for å få til noe. Jeg prøver å reagere på konstruktiv kritikk på best mulig måte, men til de som kommer med tull og hets vil jeg si dette; Ved Dancespace har vi altfor mange fine folk på lista å ivareta til at jeg kan prioritere å la meg knekke av null-ytere som bare tar og aldri gir. Dere skal ikke få min energi.

Til alle dere fine folka; Tusen hjertelig takk! Samholdet med dere er det som vil få akkurat meg gjennom denne siste kneika!!! Keep dreaming big!


Categories: Dancespace