fbpx

(Snart) Gjennomført første uke med full ute-undervisning

Det har allerede blitt fredag og mange klasser har nå gjennomført ute-undervisning utenfor Dancespaces lokaler. Noen i fantastiske forhold som ligner ganske mye på norsk sommer, andre fikk danse i det vi i Nord-Norge kaller «fire årstider på ett døgn». Med andre ord, onsdags-klassen gikk gjennom litt av en prøvelse, men på tross av været så elever, pedagoger og også foreldre ut til å være stor-fornøyd med det vi fikk til. Så etterlengtet er alt som nærmer seg normalen nå. Det sier litt om hva vi Oslo-folk har fått oppleve det siste året.

Og jeg må også si; Fra mange kanter av landet får man høre om hvordan Oslo-folk syter, hvordan de ikke har overholdt smittervernsreglene og så krever belønning i form av vaksiner. Disse elevene ved Dancespace, de har i alle fall tilpasset seg og lagt ned enormt med jobb i en laaaang og vanskelig periode!!! Når vi nå møtes ute er det soleklart at elevene har hengt med på digital undervisning som bare det, både gammel koreografi og nye trinn sitter som skutt. Vi er så stolte av dere. Dere fortjener all mulig ros, og måtte all ufortjent dritt prelle av som på gåsa.

Vi fortsetter med denne nye ute-formelen fremover, så lenge smittevernsreglene måtte tilsi det. All ekstra jobb og innsats fra vår side er de fantastiske elevene ved Dancespace 100% verdt. Digger dere!!! Og, bare tenkt på hva Dancespace skal få til når denne pandemien en gang i fremtiden er tilbakelagt. Dream Bigger!


Categories: Dancespace