fbpx

Dancemom, dette mener foresatte om Dancespace

Vi har stilt noen spørsmål til noen av våre kjære dancemoms om hva de synes om Dancespace og den jobben vi gjør. Her er noen av svarene vi fikk:

Hvor lenge har dere vært kunder ved Dancespace?
Vi har vært kunder hos Dancespace i 5 år tror jeg.
Hvorfor har dere valgt akkurat Dancespace, hvorfor vil du anbefale det til andre?
Vi har valgt Dancespace fordi vi syns det er profesjonelt, og ryddig, og viktigst av alt meget dyktige dansepedagoger og faglig styrke. Vi får fine faglige vurderinger av vår datter hele veien. Og meget god ledelse av Sivanita.
Ved å velge Dancespace får man en nær og personlig oppfølging. Man møter blide mennesker, som lager et meget godt miljø for barn og unge. Man møter en avslappet stemning, fri fra prestisjejag, alle ser ut til å føle seg som en del av miljøet på Dancespace. De har absolutt inkludering i fokus.
Hvordan synes du at Dancespace har håndtert/levert under korona-pandemien?
Jeg er veldig fornøyd med all oppfølging og tilrettelegging i pandemien med særdeles utfordrende arbeidsvilkår . Hei Dancespace , og vi fortsetter selvfølgelig.
Natascha

Hvor lenge har familien vært kunde ved Dancespace?
Siden 2013
Hva er det som gjør at du har valgt Dancespace for ditt barn?
Til og begynne med for nærheten, kort vei til trening, men vi har fortsatt grunnet det gode og brede tilbudet, fantastiske instruktører og for at sommerforestillingene har gitt mulighet for å være del i noe større sammen med Dansere på alle nivåer.
Hvorfor ville du anbefalt Dancespace til andre?
Høyt nivå på bred danseundervisning i vårt nærmiljø.
Hvordan synes du at Dancespace har håndtert/levert under korona-pandemien?
Fantastisk! Dere har stått på og holdt åpent og gitt barna våre et tilbud under helt håpløse forutsetninger. Informasjon har kommet tett, og dere har funnet løsninger langt utover hva som har blitt tilbudt på mange andre danse sentre rundt om i byen.
Jennie

Ved Dancespace har vi mange som sender oss hyggelige meldinger, gir oss skryt og heier på oss. Spesielt i travle eller ekstra vanskelige tider. Det setter vi veldig stor pris på. Tusen takk!


Categories: Dancespace