fbpx

Snart nytt semester, flust av nye muligheter!

I uke 34, uken som starter med mandag 23.august, åpner vi høstsemesteret ved Dancespace! Vår-semesteret strakk seg helt til slutten av juni denne gangen og etter det har vi gjennomført en uke med sommerskole og nå snart en ny uke med back to school-dans. Derfor har dansepausen vært betraktelig kortere for oss ved Dancespace enn hva den vanligvis pleier å være. På tross av det, vi er super-happy for å snart ta til med danse-semesteret igjen, og denne gangen har vi virkelig troen på at det vil bli et «helt vanlig» halvår for både elever, pedagoger og ledelse. Endelig!!! Og jippi!!!

Det er ennå mange ledige plasser på en del av klassene våre. Så, for de som har falt litt ut av sin «normale» hverdag ila pandemien finnes det nå mange muligheter til å gjenoppta dansen, eller til å starte på dans for første gang kanskje. Vi tar imot dere med åpne armer og gode smil..

Dancespace satser nå virkelig mye på at de voksne skal i gang med dans, trening og moro igjen. Fra høsten av tilbyr vi både ballett, jazz, moderne og hip hop for voksne hos oss. I tillegg har vi Dancersice som passer for de som vil få opp pulsen, svette og trene til glade rytmer uten å tenke på kardio som pes og strev. Og, yoga er selvfølgelig fremdeles på klasseplanen. To klasser vinyasa flow yoga og en lørdagsklasse med ashtanga. Vårt tilbud gir virkelig noe for enhver smak!

Denne høsten starter vi for første gang opp et Dancespace Crew. Til å begynne med har vi bedt inn elevene som er aktuelle til crewet, men etterhvert vil vi holde audition på lik linje med de vi har for Jr.CompanY og Dancespace CompanY. Disse kompaniene har for øvrig audition mandag 16.august. Førstnevnte fra 1600 til 1800 og sistnevnte fra 1800 til 2000. Allerede nå er kompaniene våre booket til noen morsomme giggs fremover, så dette blir en innholdsrik høst for de som kommer med der.

Vel møtt til Dancespace, nye og tidligere elever. Om det virkelig har vært på sin plass å si så er det nå; Dream Even Bigger!!!


Categories: Dancespace