fbpx

The future is female

Ved Dancespace har vi flest jente-elever. Vi har noen gutter også, bare de aller kuleste da, men det store flertallet som danse hos oss er jenter ja. Jeg er veldig for at alle mennesker skal få være frie og gjøre egne valg. Jeg noterer meg at det er langt flere jenter enn gutter som velger dans, det er selvfølgelig ingenting absolutt over det, men for nå er det i alle fall sånn. Og det er jo også et valg.

De siste årene av mitt liv har jeg lagt merke til at jeg blir mer og mer feminist. Jeg provoseres av at kvinnehelse blir underprioritert, at aktivitetsutgiftene for familier med jentebarn generelt er høyere enn for familier med guttebarn. I noen veldig vestlige land er det fremdeles utenkelig med en kvinnelig president, det synes jeg er rart og veldig bakstrebersk.

Generelt er jenter kloke, de er omsorgsfulle, ansvarsfulle og psykisk sterke. De er god til å samarbeide og finne kompromisser i forhandlinger. Når jenter står sammen kan virkelig store forandringer skje. Jeg digger jenter!!!

Lørdag om halvannen uke skal vårt Dancespace CompanY underholde under Equal agencys event ved Hotell Union Brygge i Drammen, eventet heter The future is female. Fra deres munn til allés ører. Jeg heier på jenter!


Categories: Dancespace