fbpx

Høst, innevær, dans og underholdning

Denne uken har vi på ordentlig kjent at høsten er over oss i Oslo. For oss som tilbringer alle ettermiddager og kvelder i dansestudio gjør det slettest ingenting. Vi koser oss med god stemning i våre lokaler, ivrige elever som gir alt. Til tider gir de kanskje litt i meste laget og vi får en god blanding mellom smil, latter og tårer i og utenfor studio. Som en elev sa det så godt i går; «Jeg vet jeg kan si fra når jeg ikke orker å bli pushet så hardt, men problemet er at jeg vet jo ikke det før jeg plutselig kjenner at det blir for mye.» Med skolearbeid, covid-testing, opptredener, vaksinering, forkjølelse-sesong og masse dansetrening kan det gå en kule varm for store og små innimellom. Godt at vi har mental takhøyde ved Dancespace, for å si fra og for å tåle både glede og sorg.

Som jeg har fortalt 100 ganger før så har vi fantastisk dyktige dansere ved vårt studio. Dancespace er selvfølgelig highly recommended by owner, men det er også veldig mange utenfra som roser oss for veldig høyt nivå på elevene og fine folk å jobbe med. Flere har etterhvert oppdaget at vi kan bookes til eventer som vil ha god underholdning, og vi stiller mer enn gjerne med bidrag til de som ønsker besøk av oss. Pr nå har vi Dancespace Crew, Jr.CompanY og Dancespace CompanY som alle er klare til å stille med stort repertoaret på kort tid. For noen uker siden danset Jr.CompanY på en konferanse for en hotell-kjede og på lørdag skal Dancespace CompanY underholde på et event i regi av Equal agency i Drammen.

Så, høstmørket må bare komme sigende for vår det. Vi ved Dancespace har svett og heftig dans og moro i store mengder, innendørs. #liveterbestinne;-)

Dream big!


Categories: Dancespace