fbpx

Takknemlig for praktikanter og løsningsorienterte vikarer

Denne uken går torsdagens shorts-out til våre praktikanter og vikarer som stiller opp på null komma niks. For tiden er det Sara og Nora som jobber som praktikanter/assistenter ved Dancespace. De gjør en utrolig fin jobb, de er aldri vonde å be og de bidrar med både praktiske ting og lager god og trygg stemning hos oss ved Dancespace. De assisterer pedagogene våre i barneklasser som trenger to ekstra hender, og på dager som idag hvor pedagogen er syk stiller de opp i tospann for å utføre jobben på egen hånd. Det er en stor utfordring, men de er tøffe og trår til når vi trenger de. Tiden vi lever i nå er litt ekstra utfordrende for pedagoger i danse-yrket fordi dette er en stor yrkesgruppe som har for vane å gå på jobb uansett om formen tilsier det eller ikke. Det er en kjent sak i bransjen at man kyler innpå med ett par Paracet og lar det stå til på dager hvor mange egentlig ville valgt å holde sengen. Sånn er dansere skrudd sammen, og den type arbeidsmoral har jo vært foretrukket på mange arbeidsarenaer. Men nå, nå har vi jo alle fått klar beskjed om å holde avstand til alt av folk når nesa renner eller hodet dunker. Og da trenger man mye oftere vikar. Å hoppe inn i undervisning man vanligvis ikke har selv på få timers varsel er utrolig vanskelig faktisk, spesielt når man er ærekjær ovenfor arbeidet sitt og vil prestere maks til enhver tid. Men jeg synes at pedagogene ved Dancespace er helt supre når det kommer til å stille opp for hverandre. Noen av de er utrolig sporty og tar slike utfordringer på strak arm, gang på gang. Jeg er utrolig takknemlig for disse vikarene og praktikantene som gjør det mulig for oss å tilby kontinuitet og god kvalitet til våre fine elever. Tusen hjertelig takk!!! Og jeg er helt sikker på at både elevene og deres foresatte også setter stor pris på dere. Som elev ved Dancespace slipper man å møte opp til lapp på døra om at dagens opplegg er avlyst.

The show must go on! Dream big!


Categories: Dancespace