fbpx

Smil, du er fri!

Sist uke hadde jeg det jeg vil beskrive som dårlig teknisk mojo (karma, om du vil). Det manifesterte seg i f.eks at prosjektoren i taket i studio 1 ikke ville samarbeide, jacken til anlegget svikter og wordpress ville ikke publisere blogginnlegget mitt og slettet det like godt etter at jeg hadde gjort noen forsøk.. For dansere som leser kan nok dette relateres til en hel uke med dårlige piruetter-dager, sjuuukt frustrerende.. Men nå… Im back!

Jeg kjenner virkelig på at vi har fått hverdagene og livene våre opp og gå igjen. Det har tatt litt lengre tid enn forventet å få både kropper og hoder i vant takt, men endelig, nå føler i alle fall jeg at den gode gamle flyten er tilbake. For en måneds tid siden fikk jeg booket Riksscenen til sommer-forestillingene vi skal ha i 2022. Jeg har fått booket Eventhallen for julevisninger 6-9.desember og er godt igang med å planlegge opplegget rundt de. I tillegg har vi planlagt Sunday-Jam, fellesfrokost med Jr.CompanY og hyttetur for CompanY. Fantastiske gjestepedagoger har også kommet på blokka. Da jeg var ute på en lang høsttur sist uke for å frem-provosere litt kreativiteten møtte jeg på en beskjed, skrevet ned på gata flere steder langs Akerselva. Smil, du er fri! Og jeg bare tenkte; Jaaaaa, det er vi det!!!

Jeg håper du som leser dette føler på den samme følelsen. Og kjenner du at kreativiteten og energien fyller deg og at det bor noen prosjekter inni deg som du vil sette ut i livet, så håper jeg du ikke nøler med å ta kontakt med Dancespace dersom det er noe vi kan samarbeide om. Jeg har en samisk venninne som av og til misforstår norske uttrykk, hun pleier å si «sammen er vi biff». Hun har for så vidt rett i det, men «sammen er vi dynamitt» er uansett et sant ordtak.

Dream bigger!


Categories: Dancespace