fbpx

Ha en skrekkelig helg!

Grøss og gru så fort ukene flyr av gårde nå! Oktober er nesten over, semesteret ved Dancespace er over halvveis, lyden av nøtteknekker-musikk ljomer ut av studio 2 på tirsdager og vi vet ikke ordet av det før julen står for tur. Men det er fint, det går fint og det er jeg sykt takknemlig for. Gleder meg over hver «normale» uke og krysser alt jeg har for at denne fine flyten får fortsette.

Personlig er min favoritt-høytid Thanksgiving, Den kommer siste helgen i november. Men, for mange barn og ungdom (og de har vi en del av ved Dancespace) så er det helgen vi står foran nå som er selveste høydepunktet på året. Halloween!!! I år går jeg all in og trosser at jeg egentlig ikke er en grøsser-entusiast. For uansett, de ivrige barna kan jo ikke annet enn å skape glede og jeg er jo alltid opptatt av å feire alt som feires kan.

Go big or go home! Dream big!


Categories: Dancespace