fbpx

Operasjon Dagsverk og masse sosialt.

Hei og hopp. God november! Jeg er faktisk en av de litt merkelige menneskene som liker november, det er ikke så mange av oss. Lufta begynner å bli deilig krisp, og dersom det blir litt for kjølig så gjør jo ikke det noe når man skal være inne og danse og gjøre yoga uansett (med mindre det er pandemi-restriksjoner og alle må danse ute i sødvest og kuling selvfølgelig;-))).

Idag har det vært Operasjon Dagsverk igjen og tradisjon tro har jeg hatt et knippe ungdommer med meg hele dagen. Tror ikke det har vært et eneste år siden Dancespace startet uten at jeg har hatt selskap på jobben under OD-dagen. Elise, Estelle og Ronja har vasket, skuret og ryddet i kostymer. Lampene i studio 1 og studio 2 har fått seg en lenge etterlengtet vask og det har rett og slett gitt merkbare forandringer i lyset i begge rom;-) Var ikke en dag for tidlig det der. Takk for hjelpen, nydelige jenter!

Sist helg startet jeg søndag gry-tidlig med frokost sammen med Jr.CompanY-jentene på Scandic Sjølyst. Det var super-trivelig, og deilig mat også. Denne helgen tar jeg og Thea med oss Dancespace CompanY-jentene på hyttetur til Trysil. Det blir helt sikkert veldig fint det også. Jeg skal holde dere oppdatert;-)

Dream Bigger!


Categories: Dancespace