fbpx

Velkommen til vårsemesteret 2022, 31.januar

Kjære alle, Godt Nytt År!

Oppstart
Mandag 31.januar 2022 starter vi endelig med dans og litt yoga ved Dancespace igjen. Vi gleder oss veldig til å ta imot barn, ungdom og voksne, nye og gamle venner!

Tidligere elever har allerede bindende påmelding etter avmeldingsfristen som var 12.desember 2021, men nye elever kan si fra seg plassen sin etter første klasse og får på den måten prøvd seg en gang før de binder seg for hele semesteret. Husk å si fra i god tid før andre klasse slik at de på eventuell venteliste kan få benytte seg av plassen. Ellers må semesteravgiften betales i sin helhet også for nye elever.

Sommerforestillinger i 2022
Datoene for forestillingene våre er satt til 3-5.juni, dette er pinsehelgen så det kan være greit å notere seg med en gang. (Eneste mulighet når vi booket Riksscenen siste uken i september).
Barnedans, ballett forberedende, point og ballett 1 til 6 skal sette opp forestillingen The Greatest Showman (de som har vært med oss en stund vet at vi har prøvd å sette opp denne ved ett par tidligere anledninger uten hell i 2020, men musikken, temaet, og hele viben av denne forestillingen er rett og slett for fantastisk til å skrinlegges, denne bare MÅ opp på scenen). Roller deles ut og innstudering starter straks etter vinterferien, det vil bli litt av den gamle koreografien og litt ny koreografi.
Alle de andre dansestilene, jazz, moderne, hip hop, commercial, girlystyle og break skal sette opp en egen produksjon og den skal i år hete Hver gang vi møtes. Også for denne forestillingen har tittelen og temaet mange betydninger, men den sier først og fremst mye om hvilken musikk som skal brukes.
Så, hold av disse datoene, og gjerne merk at uken i forkant blir brukt til fulle gjennomganger på studio. Dette skal bli helt fabelaktig og jeg har stor tro på svære forestillinger i god gammeldags Dancespace-stil når sommeren nærmer seg.

Klær, hår og fottøy
Jeg får ofte en del spørsmål om hensiktmessig tøy og sko i forkant av semesterstart. Vi har veldig få krav til tøy og utstyr hos oss og mener det langt på vei skal være mulig å bruke tøy man allerede har fra før. For ballettelever ønsker vi tettsittende tøy, tights og singlet fungerer fint for de som ikke allerede har ballettdrakt (men dersom man har funnet seg tilrette med ballettklasser og vet at det ikke er en døgnflue går det jo an å invistere i litt ordentlig ballett-tøy), fint om alle stiller med hårtopp på disse klassene. For øvrige danseklasser gjelder kun bevegelig tøy, tights eller joggebukse, singlet eller t-skjorte. Og hår MÅ vekk fra ansiktet. Til Break, Hip hop og Commercial kreves joggesko som kun brukes inne, de andre danseklassene kan fint gjennomføres i sokkelesten om man ikke har dansesko fra før. Yoga-elever kler seg bare i det som er komfortabelt og hensiktsmessig for den yogaformen som skal utføres:-)

Ordning og reda ved Dancespace
Det er ikke tillatt med utesko i noen deler av Dancespaces lokaler. (Gjelder også foresatte som bare skal innom en kjapp tur).

Pass på å møt i tide til alle klassene. Pedagogen gjør opprop i begynnelsen av hver klasse og det stjeler fort mye tid fra undervisningen dersom stadig nye elever tilkommer klassen og pedagogen må registrere på nytt.

Det er kun første klasse av semesteret som er åpen for at foreldre kan sitte inne i salen og se på. Etter oppstartsuken må foresatte vente utenfor dansestudioet. Dette er både av hensyn til elevene i klassen og pedagogen som er på jobb med barna.

Voksen-klasser på klasseplanen
Sist semester kom vi faktisk igang med vår nye satsning på klasser for voksne ved Dancespace. Det er ennå meget god kapasitet på alle disse klassene, men vi greide heldigvis å gjennomføre de klassene vi hadde planlagt å starte opp. Dans er en fantastisk aktivitet, også for voksne. Som treningsform er det vanvittig allsidig, i tillegg styrker det psykisk helse og det er langt enklere å opprettholde en aktivitet som er lystbetont og hvor du vet at navnet ditt blir ropt opp og pedagogen venter på deg hver uke. Klassen jeg snakker om er ballett mandager 2015-2115, hip hop tirsdager 1745-1845, dancersice tirsdager 1900-2000, moderne tirsdager 2000-2100 og jazz onsdager 1915-2030. I tillegg til dans tilbyr vi også yoga, vinyasa flow mandager 2015-2130, vinyasa flow torsdager 1915-2030 og ashtanga yoga fredager 1700-1830.
Her tenker jeg det burde være noe for enhver smak, bare å gå inn på dancespace.no og melde seg på. Det er mulig å melde seg av etter første klasse dersom det ikke faller i smak, så du har absolutt ingenting å tape. 

Støtt Dancespace, hjelp oss opp på beina igjen.
Covid-19 og de lovpålagte smittevernreglene har nesten tatt knekken på Dancespace. Jeg må rett og slett trygle og be om deres hjelp for å reise oss fra dette, ellers er jeg redd vi blir en del av den triste statestikken. Tusen takk til alle dere som snakker varmt om og til oss ved Dancespace, det setter vi stor pris på. Vi har mange klasser med god kapasitet ennå, og vi klamrer oss til håpet om at dette blir semesteret hvor vi snur den nedadgående trenden fra de siste to årene.

«lik» og «del» oss mer enn gjerne på Facebook og følg oss på Instagram!!! Denne bloggen oppdateres jevnlig med relevante og urelevante ting som skjer ved og rundt Dancespace.

Alle registrerte elever ved Dancespace har tilgang til å lage seg en bruker på my.dancespace.no. Det er overhode ikke vanskelig, og her kan man holde seg oppdatert på alle mailer som Dancespace har sendt til eleven, status på betalte fakturaer og pedagogene kan også kommunisere litt ekstra med dere ved å f.eks legge ut spillelister fra undervisningen.

Håper å se fulle saler med danse- og yoga-glade mennesker i alle aldre fra oppstart 31.januar av. Gleder meg til å treffe gamle og nye elever. Dream Big!


Categories: Dancespace