fbpx

Hurra, semesteret har startet!

Endelig! Det ble en altfor lang januar, med altfor lite dans og tøy og bøy. Men nå dere, nå svinger det som aldri før i våre lokaler i Oluf Onsums vei 9b!

Etter å ha fått en veldig kjedelig sykemelding like før semesteret skulle starte (vi kommer til å savne Irlin denne våren) greide vi akkurat å legge en ny kabal for alle klassene denne kommende våren. Og de nye pedagogene har levert varene som bare det, strålende fornøyde elever spretter ut av dansesalene våre. Det er vi super-happy for.

Så kom semesteret igang på mandag, og vi greide oss helt frem til onsdag før den første pedagogen ble sengeliggende. Stakkars Emilie hadde gledet seg mer enn vanlig til å se elevene igjen, men måtte bytte ut danse-tightsen med dyna denne første uken. Heldigvis er Maria enormt sporty, hun brettet opp ermene og forberedte 11 vikar-klasser på nesten ingen tids varsel. Hurra for pågangsmot!

Litt rusk i systemet til tross, humøret er på topp hos store og små, endorfiner bobler og livet for oss Dancespacere ser langt lysere ut fremover. Det er så deilig å være igang igjen. Dream Big!


Categories: Dancespace