fbpx

Dancespace er en «stayer», der andre gir seg..

Som person har jeg alltid vært en «stayer». Disiplin og utholdenhet er egenskaper jeg uten å skryte kan skilte med, og som eier av Dancespace er dette noe som har hjulpet veldig i driften. Å gi seg med noe som helst er nærmest utenkelig, og de gangene (disse siste to årene) hvor planer likevel tilslutt har blitt skrinlagt har det rett og slett føltes som et lite sjokk.

I starten av uken bladde jeg igjennom gamle videoer på telefonen min, og da fant jeg en video jeg hadde postet på Dancespace sin Insta-story for ca 2 år siden. Videoen informerer våre følgere om muligheten til å komme på uforpliktende prøvetimer på yoga ved Dancespace (dette er fremdeles mulig;-) og samtidig snakket jeg om at jeg hadde fått med meg at Yoga-studioer hadde poppet opp som perler på en snor her i vårt område. Gjensynet med videoen fikk meg til å lure på hvordan det har gått med disse ny-etablerte yoga-studioene, og ved nærmere ettersyn ser jeg at flere av de allerede har gitt seg..

Allerede fra den spede begynnelse av Dancespace, i 2004, hadde vi 1 time yoga på klasseplanen. I løpet av disse snart 18 årene vi har vært i drift har yoga-tilbudet økt, økt, synket, økt og synket, men hele veien har vi tilbydd yoga ved Dancespace. Når jeg for en del år siden gjennomgikk min formelle yoga-utdannelse ble det sagt ganske klart at yogastudio-markedet, i alle fall i østlandsområdet, nå var mer enn mettet. Men jeg hadde jo allerede drevet med yoga på mitt dansestudio i mange år før det, så jeg lot liksom ikke den kommentaren bite på. Denne utholdenheten min er overhode ikke buisness-smart, men jeg er stolt av den likevel.

Elevene som går på yoga ved Dancespace er også av den disiplinerte og utholdende typene, en god gjeng er virkelig stayere og har fulgt oss i mange år. Vi har tilbydd vinyasa, ashtanga, yin og i en liten periode også kundalini yoga hos oss. Og uansett yoga-retning har hensikten hele tiden vært at dette er for «mannen i gata», eller kanskje mest kvinnen da.. Man trenger ikke være veganer, man trenger ikke å digge indisk musikk og røkelse og man trenger ikke å strebe etter spagaten eller andre insta-foto vennlige positurer. Man trenger kun å ønske seg fysisk og mental utvikling. That´s all!

Som sagt er alle hjertelig velkommen til å møte opp for uforpliktende prøvetimer hos oss. Det er et stående tilbud som jeg mener du burde benytte deg av, hver dag er en gylden mulighet til å finne på noe positivt. Så snart vi får inn nok elever planlegger vi nå for å utvide klasseplanen med en yin-klasse også. I tillegg jobber vi ved Dancespace med å utvikle yoga-turer som skal passe akkurat vårt publikum. Turer som innebærer yoga som trening og avspenning, men også påfyll av opplevelser, deilig mat og drikke, behagelige rom og senger å sove i og ikke minst samhold, skravling og uhøytidelig avkobling. Slå gjerne av en prat med meg dersom dette kanskje kan være noe som interesserer deg.

Det er over hode ingenting i veien med vegansk livsstil og grønn te, alle velger sin egen vei. Men min bane i livet er likevel litt yoga og litt pølse. Dream Big!


Categories: Dancespace