fbpx

Vinterferie… allerede nå!?!

Herlighet! Uke 8. Det er allerede tid for vinterferie.. Ved Dancespace var vi jo sent i gang med semesteret, så det føles liksom litt rart med en uke opphold etter bare 3 uker på. Dans og yoga tror jeg alle som vil kan ta med seg i ferieuken, enten turen går til fjells, til sjøs eller til varmere strøk. Selv drar jeg til fjells, yoga-matta er allerede klar og jeg planlegger rolige og deilige morgenøkter til deilig utsikt av snø og trær. For å være ærlig trenger jeg denne «hvileuken» allerede, for logistikken disse 3 ukene med gjennomsnittlig 11 klasser hver uke å skaffe vikar til har vært ganske stressende. Men selve dansen og yogaen, den trenger jeg ikke pause fra ennå. Og det passer veldig bra, for det er ennå mye som skal planlegges og koreograferes til sommerforestillingene våre. Det arbeidet er både spennende og givende, så når vi er tilbake fra vinterferie i uke 9 tror jeg mye skal være satt og vi kan starte innstuderingen.


Categories: Dancespace