fbpx

Dans og samhold

Verden står virkelig helt på hode for tiden. En 2 år lang pandemi ble plutselig avløst av en krig i Europa og trussler om tredje verdenskrig kastes rundt som om ord betyr ingenting. Jeg innrømmer glatt at jeg ikke lenger vet hva jeg skal si på Dancespaces oppdateringer på sosiale medier. Alt virker uvesentlig, uviktig og ekstremt trivielt. Flere ganger daglig minner jeg meg selv på at vi alle må gjør det vi kan for en bedre verden ut fra vår egen situasjon, at følelser ikke kan være feil enten det er fine eller vonde følelser og at vi må fortsette våre dagligdagse liv og huske å være takknemlige for at vi har muligheten til nettopp det.

Jeg er veldig glad for at jeg har dans i mitt liv generelt og dansen er nok ekstra viktig for meg i mørke stunder. Samholdet på Dancespace, dansere imellom, og det vi kan uttrykke med bevegelser og gjennom musikk gir mening når mye virker meningsløst. Denne uken har flere av klassene hos oss startet innstudering til våre sommer-forestillinger. Den ene heter «Hver gang vi møtes» og jeg er allerede sikker på at vi har mange vakre øyeblikk i vente der. Visjonen er å produsere en flott sammensetning av glede, kraft, skjørhet, melankoli, coolness og ikke minst show. Og som tittelen indikerer, samhold er essensielt! Allerede første uke av innstuderingen ble det rørende øyeblikk, da låtvalg og koreografi plutselig ble nært følelser vi alle kjenner på i disse dager.

Keep dreaming big!


Categories: Dancespace