fbpx

Kompliserte puslespill

Logistikk har det ikke akkurat vært for lite av de siste to årene, med kårånaen hengende rundt oss. Og kanskje har det vært en nyttig øvelse å gjennomgå, for nå skal klasseplanen for høsten 2022 spikres innen 1.mai og hele 5 pedagoger ved Dancespace skal enten flytte, bytte beite, kutte ned eller ha permisjon. Pjuhhh, det går en anelse varmt i topplokket hos meg om dagen for å si det mildt. Dette virker som et puslespill med ca en dulling brikker..

Jeg har ofte omtalt pedagogene ved Dancespace som et dreamteam. Sammen har vi skapt utallige fine minner, vakre øyeblikk på scener og ikke minst delt livets reise oss imellom og med våre nydelige elever. Selv om det er helt naturlig så er det er vemodig når veier skilles, jeg kjenner på takknemlighet for det vi har hatt sammen og innrømmer at det også er litt skummelt å gå inn i nye samarbeid med mennesker jeg ikke kjenner ennå. Men samtidig vet jeg at alt har sin tid, at dører også åpnes når noen lukkes og at fremtiden har potensialet til å bli enda bedre enn fortiden.

Jeg jobber på spreng for å gi elevene ved Dancespace «creme de la creme de la Edgar» også til høsten, både når det gjelder timeplan-oppsett og pedagoger. Samtidig er det viktig å verdsette ressursen som pedagogene er og jobbe for å tilrettelegge arbeidsdagene deres så fint som over hode mulig, Da får de nemlig overskudd, blir motiverte og kreative og samarbeidet mellom meg, pedagogene og elevene våre blir av den gode sorten.

Under det hele ligger det alltid en frykt for at elevene skal slutte ved Dancespace når endringer skjer. Veldig få mennesker liker egentlig forandring, vi søker det trygge og det kjente. Jeg roer meg selv med at for mange av våre elever er likevel jeg både trygg og kjent. Og jeg skal ikke slutte! De fleste elevene vet at jeg alltid setter alle kluter til for å gi dem «the best of the best». Keep Dreaming Bigger!


Categories: Dancespace