fbpx

Forestillinger, kostymer, Santino og støtteaksjon

Nå dere, nå koker det noe veldig her… Kostymer deles ut i hytt og pine ved Dancespace om dagen, og når det plutselig oppdages at noe mangler, eller at noe ikke passer, ja da går det en kule varmt;-)

Elevene ved Dancespace CompanY har vært heldige og landet på Santino fra «Skal vi danse» til en av sine koreografier til forestillingene. Det var greit høy temperatur og ganske nervøse elever som tok fatt på første prøve med han idag. Så himla stas altså! Vi gleder oss til å vise frem resultatet.

Om du faktisk vil få med deg resultatet må du pile inn på Ticketmaster og bestille billetter til våre forestillinger, for der er salget i full gang.

Lørdag 4. juni

The Greatest Showman 11:30https://www.ticketmaster.no/event/691759

Hver Gang vi møtes 13:30https://www.ticketmaster.no/event/691761

Hver Gang vi møtes 16:30https://www.ticketmaster.no/event/691763

Søndag 5. juni

The Greatest Showman 11:30https://www.ticketmaster.no/event/691765

Hver Gang vi Møtes 13:30https://www.ticketmaster.no/event/691767

Hver Gang vi Møtes 16:30https://www.ticketmaster.no/event/691769

Den siste uken har det også dukket opp en mulighet for Dancespace til å bidra mer til fokus på krigen i Ukraina. Vinderen Dansestudio har startet en slags stafettpinne som vi gladelig bringer videre, og under fire av våre forestillinger ved Riksscenen i år vil åpningsnummeret vårt være dedikert til å støtte en innsamling som går til barn i Ukraina. Det er så fint å oppleve at barn engasjerer seg for å hjelpe andre barn og det føles bra å kunne tilrettelegge for denne typen solidaritet.


Categories: Dancespace