fbpx

I gang med siste innspurt

Det er allerede helt på tampen av semesteret og det har gått så fort. Vi har fått et semester helt uten restriksjoner, endelig, og alle elever fra 4 til 60 år har fått møte til klassene sine som normalt med deilig kontinuitet. Er det ikke rart hvordan man plutselig får nytt perspektiv og setter pris på greier som før har vært en selvfølge..

Det er nå akkurat en uke igjen av vanlige undervisningsklasser. Deretter er det fri i kr.himmelfart og inneklemt fredag, og så følger fulle gjennomganger av The Greatest Showman og Hver gang vi møtes i våre studioer mellom mandag 30.mai og torsdag 2. juni. Fredag 3.juni bærer det ned til Riksscenen for generalprøver, og så braker det løs med storslåtte forestillinger igjen 4-5.juni. Som vi gleder oss, dette har vi ventet altfor lenge på!!!

Billettsalget er allerede i gang, det startet tirsdag sist uke. Men jeg synes det ser ut til at mange ennå sitter litt på gjerde. La meg si det sånn, innspurten hos oss går på et sånt vis at jeg allerede nå kan love aldeles fantastiske forestillinger. Dette vil dere få med dere! Livet har vært fattigere de to siste årene med nesten ingen kultur-arrangementer, og nå må vi kjenne vår besøkelsestid i resterende igjen. Det kommer ingen til å angre på, det garanterer jeg personlig. Og, etter det vi har utsatt våre barn og ungdom for de siste årene, nå med rapporter på hvor hardt det egentlig har gått utover dem, så fortjener elevene ved Dancespace full sal og stormende jubel. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å skaffe full sal, og dersom jeg ikke kommer i mål med det må jeg lene meg på at dere som har kjøpt billett bringer stormende jubel. Ok? For de har så inderlig fortjent det! Dream Bigger!


Categories: Dancespace