fbpx

Smått og godt i et slags «nyhetsbrev»

Denne uken tenker jeg å dele på bloggen litt ekstra info som elevene våre/foresatte har fått denne uken. Litt smått og godt om oppstart, regler hos oss, ledige plasser og planlagte datoer fremover. Dette er info som jeg typisk bare skriver om her på bloggen, men siden den jo har begrenset med lesere bestemte jeg meg for å koste på et nyhetsbrev denne uken. Vanligvis driver jeg ikke med nyhetsbrev til våre kunder da jeg er redd for at det skal oppleves som spam og at det skal ha innvirkning på hvor godt veldig viktig info blir lest av de foresatte. Jeg legger til her at jeg finner det ekstremt utfordrende å finne kommunikasjonskanaler som sikrer klar og tydelig informasjon mellom Dancespace og kundene (til og med kommunikasjonen med pedagogene er av og til meget utfordrende). Noe sier meg at mange av oss kanskje ikke henger med i svingene på egne liv for tiden. Tror rett og slett at vi ikke rekker alle ballene vi har kastet i luften.. Anyways, her kommer «nyhetsbrevet».

Takk!
Tusen takk for en nydelig semesterstart! Nye og gamle elever, nye og gamle pedagoger og ikke minst nye og gamle foresattte, det har fungert over all forventning, vi er på god vei inn i rutinene igjen og stemningen er super over hele linja. Sammen skaper vi hverdager som flyter og som inneholder masser av magiske øyeblikk.

Innesko
Det er viktig at ingen bruker utesko i våre lokaler! Det er det 3 grunner til:
1. I enkelte klasser er elevene barbeint, og å snurre rundt på småstein er akkurat like vondt (og skadelig) som å tråkke på lego. Been there, done that!
2. Flere av klassene har mye gulvarbeide hvor elevene ruller rundt og går opp og ned av gulvet. Å være menneskelig mopp for grus og skitt er veldig lite innbydende.
3. Både dansemattene og gulvet ellers i lokalene blir ødelagte av bruk av utesko. Ved Dancespace jobber jeg med veldig mange ulike «hatter», jeg har selv ligget på knærne og teipet mattene og malt gulvene i sommer og jeg vil at resultatet skal vare en stund. Dersom du respekterer reglene på min jobb skal jeg respektere din jobb når jeg henvender meg til deg.

Ledige plasser
Vi har fremdeles ledige plasser på mange av våre klasser og håper dere vil snakke varmt om oss og kanskje ta med en venn til prøvetime dersom det kan friste. Spesielt vil jeg fremheve noen klasser her:
Break 7-10 år mandager 1815-1900. På denne klassen har vi så langt kun 2 elever nå og sliter med å få klassen opp og gå. Det er bare å ta med seg en venn eller tre og dukke opp for å prøve noen triks med Otto, han er supertflink og veldig engasjert og motiverende.
Barnedans 4-5 år, ballett forberedende 6-7 år, jazz forberedende 6-7 år, ballett 1 ca 8-9 år og jazz 1 ca 8-9 år.  Det er på klassene for de yngste at vi ser et størst fall i elevantall etter pandemien. Om dere går på disse klassene nå, ta gjerne med en venn for en uforpliktende prøvetime. Eller introduser søsken for en ny aktivitet.
Voksenklassene. Vi har nå et veldig godt utvalg av klasser for voksne ved Dancespace. Ballett, moderne, hip hop, dancersice og jazz samt 4 yoga-klasser pr uke. Det var litt uheldig for oss at vi kom igang med flere av disse mens pandemien hang over oss, men vi ser nå at dette begynner å bli et populært tilbud. Dans og yoga er ypperlige treningsformer for voksne, langt mer skånsomt for kroppen enn mye annen trening og veldig mye mer interesant, morsomt og lystbetont. Trenger du litt hjelp med dørståkkmila, så prøv dette!

Dato for julevisninger
Jeg har ennå litt problemer med å få spikret datoer for semesteravslutningens julevisninger i år, men jeg vil likevel informere om at dagene jeg jobber for er mandag og tirsdag 12. og 13.desember. Kommer tilbake til dette så snart jeg har rodd det helt i land.

Sommerforestillingene 2023
Ja, mange av dere tenker sikkert; skal hun pese om dette nå… Men flere har allerede spurt og mye er allerede planlagt. Teateret er booket for 2-4.juni 2023. Vi unngår både nasjonaldagen, kr.himmelfart og pinsen. Jippi!!!

Det var alt jeg ville si… Vi danses, tøyes, snakkes og ses. Dream big!


Categories: Dancespace