fbpx

Høstferie i uke 40

Elevene ligger strødd utover gulvene og er slitne, så vi tar høstferie! Neida, joda, neida… altså vi tar høstferie i uke 40, men det er mest fordi skole-kalenderen sier det nå:-)

Med nye klasse-fordelinger oss pedagoger imellom og ett par helt nye pedagoger i tillegg har det tatt litt tid å komme på gli dette semesteret, men jeg synes vi er godt i siget nå som høstferien står for tur. Elevene jobber som noen helter! Mange av de har svært slitsomme dager, men innsatsen er det ikke noe å si på.

Jeg ønsker pedagoger, elever og foresatte, store som små, en riktig fin høstferie-uke. Enten det er fri og ferie som gjelder eller det skal gå i jobb, skole og vanlige oppgaver så håper jeg alle får muligheten til en litt annerledes uke. Å få med seg at årstiden skifter, og ta en fot i bakken, bryte opp litt fra daglig tralte er sunt. Det gir litt perspektiv i den utfordrende tiden verden står i.

Pust, hold hode kaldt, ikke få panikk. Og husk, dream big!


Categories: Dancespace