fbpx

Balanse

De siste ukene har temaet for mandagenes vinyasa flow-klasse vært balanse. Ved Dancespace går det i dans og yoga og da sier det seg selv at de øves mye på balanse, sånn i fysisk form. Mandagens yoga-klasser tar selvfølgelig for seg litt fysisk balansering (dog ikke hodestående denne gangen), men i klassen prøver vi også å la begrepet balanse innebære mye mer. Balansen mellom å ta i og å hvile, mellom å gi og å ta, mellom å presse på og å gi plass. Når man takker ja til noe takker man ofte automatisk nei til noe annet, og det er lett å glemme. For mange (inkludert meg selv) er det lett å gå all in med fullt fokus på det man står i. For min egen del er det en kvalitet jeg er glad for at jeg har, men det gjør det enda viktigere å passe på balansen.

Jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige her, virkelig. Det er ikke til å legge skjul på at jeg ikke er i det mest innovative hjørnet om dagen, nå som tåka, regnet og høstmørket presser seg frem. Kanskje er det flere som kjenner seg igjen i å bli litt påvirket av stemningen i årstidene. Men, balanse i livet er viktig! Nesten like viktig som Dream Big!;-)


Categories: Dancespace