fbpx

Med ønske om en frydefull jul og ett riktig godt nytt år

Først av alt; Tusen hjertelig takk til alle som bidro til en magisk aften i Marmorhallen 12.desember. Både de på scenen og de i publikum viste seg fra sin beste siden og det ble mange uforglemmelige øyeblikk for store og små. Video fra alle fire delene ligger nå på vår nettsiden, under forestillinger men med passord-beskyttelse. Irlin har også lagt ut film fra alle sine klasser på youtube, våre elever for våren-2023 kan finne linken til det inne på my.dancespace.no Vi har også lagt ut en stemningsrapport fra kvelden på sosiale medier, synes den fanger opp stemningen veldig bra og den sier ikke minst noe om hva elevene våre ved Dancespace legger i disse visningene og forestillingene våre, hva det betyr for dem og viktigheten av å gjennomføre de.

Alle avmeldinger, bytter og påmeldinger er nå registrert hos oss og inne på my.dancespace.no kan våre elever for våren 2023 nå se hvilke klasser de er oppført på. Semesteret starter mandag 30.januar og alle som er påmeldt vil motta oppstartsinfo og faktura i god tid før det. Vi har ennå noen ledige plasser så det er bare å sende inn påmelding for å sikre seg en plass.

1.mars 2023 går Dancespace inn i sitt 20ende år. Det betyr at sommerforestillingene 2-3.juni på Riksscenen blir jubileums-forestillinger. Dette gleder vi oss stort til og planleggingen har allerede pågått en god stund. Hold like gjerne av datoene allerede nå.

Da gjenstår det egentlig bare å ønsker gamle og nye elever en fredefull julefeiring, ett riktig godt nytt år og hjertelig velkommen til oss ved Dancespace på nyåret! Avslutter helt til slutt med en tekst jeg kom over på Instagram idag, den snakket klart til meg og satte et perspektiv på dagen idag som jeg kjenner er viktig å ha med. Dream Big!


Categories: Dancespace