fbpx

Semesterstart mandag 30.januar

Godt nytt år!!! Måtte det bli et aldeles strålende et for Dancespace, for dans, for yoga og for alle dere fantastiske elevene våre!

Mandag 30.januar starter Dancespace sitt vår-semesteret, selv om Irlin startet litt forsiktig idag med undervisning av gjengen på God Morgen Norge da. (Hun bare glemte helt å si at hun også underviser Heels ved Dancespace dette semesteret, men vi bærer jo ikke nag..)

Ja, jeg er enig. Det er litt sent å vente til uke 5 før oppstart. Men dette er for å time og tilrettelegge for forestillingene våre som skal være 3-4.juni på Riksscenen. Og, siden Dancespace fyller 19 år (!!!) 1.mars så blir dette den 20ende gangen vi setter opp disse store forestillingene våre. Jippi for jubileum!!! (Advarsel; dette blir nok ikke eneste gangen jeg nevner Dancespace sin bursdag og jubileums-forestillinger, kjenner at det fort kan bli nevnt en del ganger i år, både på blogg og ellers).

Uansett, vi nærmer oss nå oppstart og har ennå ledige plasser på en del av våre klasser. Best kapasitet har vi nå på klasser for de minste (ca 4 til 8 år) og for de voksne (ca 25 til 60 år). Ikke for sent å skaffe seg en superkul, gøy, sunn, utfordrende og inspirerende aktivitet for 2023. En aktivitet som tilintetgjør dørstokkmila og som løfter humøret. Send inn påmeldingsskjema idag og bli en del av vårt fantastiske felleskap.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace