fbpx

Endelig i gang!!!

Åh, så godt å være i gang igjen. Det ble altså kjempelenge å vente til uke 5, men nå er det full sving i våre lokaler. Muskler og ledd er såre og det har for min del allerede dukket opp ett par blåmerker. Just how we like it..

Allerede ved semesterets andre dag fikk jeg en utrolig hyggelig tilbakemelding fra en ventende foresatt i våre lokaler. Vedkommende sa at hennes datter, etter julevisningen vår i desember, kom hjem og sa: «Jeg skulle ønske alle på skolen min og generelt i verden var så snille og gode med hverandre som vi er på Dancespace.». Må bare først få si at i en verden med stadig dårlige nyheter setter jeg veldig stor pris på når noen gidder å dele sånt med meg. Og, i tillegg blir jeg både veldig glad og litt stolt av at elevene ved Dancespace føler seg ivaretatt og trygge hos oss og med hverandre. På hver visning eller forestilling vi gjør, og egentlig hver gang elevene bare slipper inn i salene for å se på hverandre i klasse, er det et vanvittig trøkk av jubel, ros og god stemning. De eldste og mest rutinerte dansere ved Dancespace setter trenden helt klart med å heie og gjøre hverandre gode. Dancespacere, her er dere gode!!!

Dream big!


Categories: Dancespace