fbpx

Vinterferie i uke 8

Hei og hopp fra Dancespace-gjengen! Nå er snart 3 uker av semesteret utført og vi har plutselig kommet til vinterferie. Det gikk veldig fort, synes jeg. I førstkommende uke, uke 8 er altså Dancespace stengt. Både danseklassene og yogaklassene tar en liten pause til uken. Men, jeg håper virkelig ikke det stopper noen fra å gjøre både piruetter og downward facing dog gjennom vinterferien, hvor enn den skal tilbringes.

Uken etter vinterferien er det mange elever som har gledet seg til, vet jeg. Da skal nemlig tema for våre to store produksjoner/forestillinger avsløres. Noen av elevene har gjettet i månedsvis, så dette er en ordentlig «big reveal». Mange av klassene vil også starte med innstudering samme uke, men noen klasser vil vente en eller to uker til.

Datoene for årets forestillinger har vært kjent (informert om) for lenge siden. Det er forestillinger på Riksscenen 3-4.juni, med generalprøver i teateret 2.juni og fulle gjennomganger i studio 30.mai-1.juni. Håper de fleste av dere har satt av dagene i kalenderen allerede, men dersom du ikke har så er dette ditt que.

Vi går ut fra at alle elever ved Dancespace ønsker å delta i forestillingene (ikke yoga og dancersice da, og voksen-klassene samtaler med sine pedagoger om hva som er ønskelig). Dersom noen ikke ønsker å delta er det viktig at vi får beskjed om dette så snart som mulig. I starten av prosessen med innstuderinger er ikke dette kjempeviktig, men jo nærmere vi kommer mai blir det satt plasseringer, det øves inn partner-arbeid og deler av koreografi deles inn i grupper. Det har mye å si for resultatet vi kan presentere at elevene får forberedt seg så godt som mulig på sine oppgaver på scenen. (Som voksen; se for deg endringer som blir gjort samme dag på ditt nervepirrende foredrag som du har forberedt deg i mange måneder på å holde. Det liker ingen).

Da folkens, ønsker jeg riktig god vinterferie-uke til dere alle. Enten dere faktisk har ferie eller dere skal jobbe på som om ingenting har skjedd. Se om du får skapt noen magiske øyeblikk her og der uansett, for deg selv og for de rundt deg. Dream Big!


Categories: Dancespace