fbpx

Forestillingene, katta utav sekken

Så var vi igang igjen etter vinterferien da. Det er jo deilig med ferier, men også sykt godt med rutiner, dans, samhold og moro.

Denne uken har de fleste elevene startet sånn smått på forberedelsene til jubileums-forestillingene våre som vi skal presentere første helgen i juni. Og det blir som følgende

Hver av ballett-klassene skal ta for seg en av eventyrene vi har presentert så langt i vår Dancespace-historie. Forestillingen skal derfor hete «Fortellingen om Dancespace».
Barnedans skal gjøre Pippi
Ballett forberedende skal gjøre May Poppins
Point skal gjøre Peter Pan
Ballett 1 skal gjøre Trollmannen fra Oz
Ballett 2 skal gjøre Jungelboken
Ballett 3 skal gjøre Løvenes Konge
Ballett 4 skal gjøre Skjønnheten og Udyret
Ballett 5 skal gjøre Sound of Music
Ballett 6 skal gjøre Pinocchio
Dette blir fint og stemningsfylt, det er jeg helt sikker på. Vi har jo hold på i for mange år til at vi kan ta for oss alle forestillingene vi har presentert, og derfor har vi luket ut de som har vært mest «jule-relatert». Det er bare å begynne å glede seg.

Alle andre klasser skal presentere forestillingen Det var en gang, for ca 20 år siden.. Musikk-bildet vil være det som kom ut for ca 20 år siden (altså 2004 da Dancespace startet opp). Noen klasser tar også opp tematikk fra hendelser for ca 20 år siden. Til alle som følte livet toppet seg på starten av millennium; jeg kan garantere at denne forestillingen vil frembringe minner;-)

Dream Big!


Categories: Dancespace