fbpx

Perfekte danse-dager

Vi har passert midten av mars og de fleste av oss begynner å lengte etter vår og sommer. Mange synes nok at snøen som falt i Oslo sist mandag (og den vi venter oss imorgen) kommer ganske upassende, men den gjøre det om mulig enda litt mer hyggelig for oss ved Dancespace å trene inne i varme dansesaler. Og det trenes for harde livet! Denne uken har flere klasser jobbet med improvisasjon og jobbet ut en åtter eller to på egen hånd. Det er en krevende måte å jobbe på og det er super viktig at elevene føler seg trygge, på seg selv og på hverandre. Jeg må si at de imponerer meg, både fordi de er kreative og fordi de er så innmari tøffe.

Ballett 6 elevene er nesten ferdig innstudert med Pinocchio allerede. De skal medvirke i en del av de andre stykkene også, så derfor har vi kjørt på for fullt for å være i rute. De lærer veldig fort og kommer alltid forberedt til ny klasse så det er alltid en fornøyelse å jobbe med den fine, lille gjengen. Dette uken har jeg også hatt en gjesteopptreden (les; vikartimer) for Barnedans på onsdager. Det var jammen mange år siden jeg sist underviste Barnedans, så det var både utfordrende og gøy for meg. Får bare håpe elevene også hadde det fint med alternativt opplegg for den ene klassen da Benedikte var syk.

Keep dreaming bigger!


Categories: Dancespace