fbpx

Siden sist, løst og fast.

Se på de!!! Fine ungdommene våre, de trener og de pugger. Henger i stroppen. Det er jo sånn det er å være ungdom, og det har det alltid vært. Energien til det lystbetonte er nesten utømmelig. De har lange dager med aktivitet fra morgen til kveld, og de prøver så godt de kan å innfri på alle arenaer. Og selv om jeg savner den energien kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er glad jeg er ferdig med mine ungdomsår. De var beintøffe, og lærerike og morsomme, selvfølgelig. Vi er veldig heldige med den fine gjengen vi har ved Dancespace, de gir alt og litt til. 100 % sikker på at disse blir det sykt fine folk av.

I en litt mindre hyggelig tone.. Jeg vurderer nå sterkt å stenge kjøkken-området ved Dancespace, igjen. Det er ikke økonomi eller kapasitet til å ha en stuepike på jobb der, og det ser ut som vi alle (inkludert meg selv) oppdrar folk som er helt avhengige av hjelp til å rydde opp etter seg selv. Når fysisk og slitsom undervisning er ferdig 2100 og 2130 er det helt slutt på energien for oss pedagoger ved Dancespace. Å bli stående kveld etter kveld å rydde etter søl og rot fra andres barn er det rett og slett ikke plass til i livet mitt, og jeg kan love at det ikke er noe jeg kan kreve av de andre pedagogene som jobber ved Dancespace. Så, nå får det bli nok en advarsel, og så må det skje betraktelig endring dersom vi kan beholde det fine tilbudet som dette kjøkken-området er for våre elever.

Dream Big!


Categories: Dancespace