fbpx

Påskeferie og info om Sommerskole


Hopper innom med en påminnelse om at det er påskeferie-stengt ved Dancespace f.o.m mandag 3.april t.o.m mandag 10.april. Men pakk gjerne med dere masse dans og yoga i ferie-garderoben, enten den tilbringes i byen, på fjellet, på sjøen eller i «syden».

26-29. juni blir det igjen sommerskole ved Dancespace. Og som vanlig deler vi i 2 aldersgrupper, 9-12 år og fra 13 år og opp. Det blir undervisning fra 10.30 til 15.30 alle fire dagene og vi konsentrerer oss om en stil pr dag. Klassen fra 13 år og oppover skal ha ballett, jazz, moderne og girlystyle i løpet av uka. Og gjengen mellom 9-12 år skal i år gjøre jazz, hip hop, commercial og break. Uken avsluttes med felles visning for familie og venner siste dag (torsdag 29.juni) kl 16.00. Pris for hele uka er 2500,- (Samme pris som de siste 8 årene).
Vi starter påmeldingen til Sommerskolen 2023 nå, og påmelding (via påmeldingsskjema på vår nettside) er bindene.Vi trenger minimum 8 elever pr gruppe for å gjennomføre og vi tar inn maks 20 elever pr gruppe. Første mann til mølla, eller rettere sagt, første danser til påmeldingsskjemaet;-)

Dream Big!


Categories: Dancespace