fbpx

Tilbake til hverdag igjen

Da var også påskeferien overstått og ved Dancespace er det igjen liv i salene. Vi nærmer oss jo etterhvert disse forestillingene våre og da jeg og Kristine igår talte over hvor mange onsdager vi har igjen før full gjennomgang ble jeg nesten litt stressa over det som gjenstår av forberedelser. Så her er det bare å henge i…

Ganske fint var det på tirsdags-kveld da jeg skulle rydde og stenge studio. Før ferien oppfordret jeg foresatte til å ta en prat med elevene hjemme om hvordan vi behandler fellesområdene ved Dancespace. Og dette har uten tvil blitt tatt tak i, for det var en ren fornøyelse å lukke studio etter en lang dag. Tusen takk til alle som hjelper med å lage et ryddig, trygt og godt miljø rundt oss! Jeg ble skikkelig glad (og håper det fortsetter sånn)!

Før ferien startet også påmeldingen til årets sommerskole. Det er ennå mange ledige plasser der, så det er bare å sende inn påmeldinger om dere ønsker å bli med. Jeg tror det blir nok en fanstastisk uke med masse dans, stor fremgang og mye moro!

Dream big!


Categories: Dancespace