fbpx

Fullt kjør! Hangout, overnatting og kostyme-kaos.

Så deilig med litt sol og varmere temperaturer denne uken. Det gir litt ekstra energi, og det trenger vi ved Dancespace, for hos oss er det fullt kjør hele uka nå.

Denne uken har CompanY starter innstudering med gjeste-pedagog Kristine Vestby. Ny pedagog betyr ny stil, jeg tipper det var både slitsomt, utfordrende og gøy. På lørdag skal den fine gjengen der få et lykkelig gjensyn med Bendik som underviste ved Dancespace frem til i fjor sommer. Han skal holde en to timers workshop, før elevene skal spise pizza, se på forestillingsfilmer og overnatte sammen på studio. Dans og sosialt samhold går hand i hand, det blir helt sikkert veldig koselig.

I morgen, fredag 21.april kl 1900-2100, arrangerer vi en liten hangout ved Dancespace, for barn og ungdom. Det blir litt underholdning fra jr.CompanY, litt undervisning av samme gjengen, pølsefest, cypher og kanskje til og med en liten dance-battle på slutten der. Uhøytidelig moro for barn og ungdom som skaper trygghet, samhold, vennskap og glede. Det er svært viktige greier som vi verdsetter høyt ved Dancespace.

Selv lever jeg i et ordentlig kostyme-kaos for tiden. En av mine mange og ulike oppgaver ved Dancespace er å være kostyme-ansvarlig for alle våre forestillinger og arrangementer. Og med et snart 20 år gammelt kostymelager som har altfor liten plass til innholdet sitt må jeg innrømme at dette er noe av det vanskeligste å finne ut av før de store sommer-forestillingene våre. Hva skal hver av de nesten 700 elevene våre ha på seg, hva skal de låne av oss og hva må de skaffe selv. Hva har vi fra før av og hva må bestilles nytt. Men, det er bare å brette opp armene og hoppe i det. Resultatet pleier jo å bli verdt det til slutt.

Dream big!


Categories: Dancespace