fbpx

To produksjoner, som alltid

Det er helt ekstremt lange arbeidsdager nå for tiden. Heldigvis er det lyste tider og lystig arbeide. Fine folk og vårlig vær gjør at man greier noen ekstra harde tak, heldigvis.

Flere har i det siste etterspurt flere detaljer rundt forestillingene våre i juni. Vi gjør i år som så mange år tidligere, to produksjoner. Ballett-klassene viser sin forestilling to ganger og de andre danse-klassene viser sin forestilling 4 ganger. Dette er tilregnet både slik at alle som ønsker å se skal få muligheten til det, men også fordi elevene har lagt mye arbeide ned og fortjener litt flere sjanser på scenen enn at det hele skal være over på tre små minutter.

Tidligere denne uken sendte jeg ut en kort mail med litt av detaljene jeg har så langt. Jeg legger de ved her også, så blir det kanskje enda enklere for de som ønsker å holde seg oppdatert.

Klokkeslettene er ikke spikret, men jeg oppgir sånn ca her. Det er nå kjempeviktig at alle pedagoger får beskjed dersom noen ikke skal delta, det har svært mye å si for de som skal ut på scenen. Alt foregår på Riksscenen, schaus plass, grynerløkka.

Ballett har generalprøve fredag 2.juni ca kl 15.30, forestilling lørdag 3.juni og søndag 4.juni ca 11.30. Barnedans står over generalprøve, onsdags-klassen gjør kun lørdagens forestilling og torsdags-klassen gjør kun søndagens forestilling.
Alle de andre danseklassene har generalprøve fredag 2.juni ca kl 17.30, forestillinger lørdag 3.juni og søndag 4.juni ca kl 1300 og 16.30. Jazz forberedende onsdag og torsdag gjør kun en forestilling pr dag, det samme gjelder hip hop 1 mandag og torsdag. Disse står også over generalprøven fredag 2.juni.
Mer info om full gjennomgang på studio, kostymer, hår,sminke osv kommer på mail ca i midten av mai (senest tre uker før forestillingene).

Dream big!


Categories: Dancespace