fbpx

Timeplanen for høsten 2023 er klar

Å i det hele tatt skrive ordet høsten 2023 virker helt feil, nå som vi er så innmari klare for vår og sommer, men planene må jo likevel legges. Klasseplanen for høsten 2023 er altså tilgjengelig på våre nettsider nå, og det er dessverre noen litt kjipe endringer også.

Vi har etter mange semester med svært få påmeldte kuttet fra å ha jazz forberedende både onsdager og torsdager til kun å tilby denne klassen onsdager fra etter sommeren av. Dette har ført til noen små endringer i tidene for jazz 2, barnedans og jazz 1 på torsdager.

Men den kjedeligste forandringen jeg nå ser meg nødt til å gjøre er vedrørende yoga. Vi har alltid tilbydd yoga ved Dancespace og vi skal fortsette med det, mandags vinyasa flow har vært godt besøkt og vil fortsette som vanlig etter sommeren. De andre 3 ukentlige yoga-klassene våre har de siste semesterene vekslet mellom et sted mellom 1 og 3 elever på klasse, og disse må vi derfor nå kutte ut. Det betyr at vi ikke lengre kan tilby yoga-praksis ved Dancespace etter sommeren, kun 1 ukentlig klasse. Beklager så utrolig mye til alle fine, gode og trofaste praksis-elever, håper vi likevel får se dere på mandagsklassene.

En annen gammel klassiker som vi har hatt i svært mange år ved Dancespace er Dancersice (Zumba). Her har det også i flere år vært litt for godt om plassen på dansegulvet, og fra høsten av faller derfor klassen bort. Utrolig kjipt, med vanskelige tider krever dessverre vanskelige tiltak/beslutninger. Det finnes heldigvis klasser i både hip hop, jazz, ballett og moderne for voksne hos oss, så det er likevel gode muligheter for å finne noe man liker ved Dancespace.

Jeg minner om at alle nåværende elever har avmeldingsfrist innen 4.juni dersom de ikke skal gå hos oss til høsten. Avmeldingen registreres via my.dancespace.no og man vil få en bekreftelse på at avmeldingen da blir registrert. Vi har allerede begynt å motta nye påmeldinger for høsten og disse tildeles de ledige plassene etter at avmeldingsfristen har gått ut for nåværende elever.

Så langt spøker det litt for deler av sommerskolen vår 26-29.juni. Vi har ganske få påmeldte til nå, og mangler ennå elever for å kunne gjennomført det hele. Håper det er flere som føler på kallet og ønsker seg en uke full av dans og moro før sommerferien kommer skikkelig igang. Jeg krysser virkelig fingrene for at vi får det til i år også, da det er en tradisjon som går ca 15 år tilbake.

Dream big!


Categories: Dancespace