fbpx

Kostymer, billetter, prøvetider og generelt kaos

Ja, nå er det virkelig den tiden av året igjen. Jeg hadde noen år hvor jeg var ufornuftig rolig og tenkte nok at jeg seilte avgårde på erfaringen, men de årene er definitivt over. Nervene for forestillingene våre ved Dancespace melder seg tidligere og tidligere for hvert år nå, og i år startet nervøsiteten en god måned før forestillings-datoene faktisk. Håper det roer seg litt snart, for denne mengden adrenalin har jeg ikke råd å bruke over lang tid..

Alle kostymer er nå planlagt og det magiske exel-arket går ut i kveld. Alle innkjøpte kostymer er enda ikke ankommet, så jeg går rundt med fingre i kryss;-) Jeg og Kristine hadde 3-4 timer i det kaotiske kostymelageret i går, så jeg puster nå litt lettere her og tenker at jeg bare har 2 eller 3 runder til igjen der inne før jeg har fått med meg alt vi trenger for denne gang.

Billettsalget vil også i år foregå fra Riksscenen sin nettside, og billett-slipp er mandag 15.mai kl 09.00 Da vet jeg det kommer til å være en del som sitter klare denne gangen. Systemet de bruker er Ticketmaster, og alle bytter og refunds må skje via Ticketmaster i år. Det blir derfor enda viktigere enn tidligere at man kjøper billett til riktig forestilling.

Det jeg bekymrer meg aller minst for er danserne! Elevene våre er rett og slett strålende, pedagogene er i rute og har laget nydelige koreografier! Jeg er, som alltid, 100 % sikker på at de som skaffer seg billett til våre forestillinger ikke vil bli det minste skuffet.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace